HAKKIMIZDA
BİZİM DÜNYAMIZ LEZZET ÜZERİNE
Yenilikçiyiz... Dinamiğiz... Kaliteliyiz... Ve her şeyden öte çok lezzetliyiz!
BTA olarak, Türkiye’nin en büyük yiyecek-içecek firmalarından birine yakışır şekilde, 1999 yılından beri dünya standartlarında hizmet veriyoruz. Dünya mutfaklarının farklı lezzetlerini, geleneksel Türk konukseverliğiyle birleştiriyor, konforu ve güvenliği temel alan çağdaş hizmet anlayışımız çerçevesinde, yolculara uluslararası gıda standartlarına uygun, kaliteli ve sağlıklı yemekler sunuyoruz.
Bizimkisi lezzete yolculuk! Havalimanları ve deniz yollarındaki yiyecek-içecek operasyonlarını yolcular için lezzetli bir tecrübeye dönüştürüyor, mekanların değerini artırıyoruz. Cakes and Bakes unlu mamül ve pasta fabrikası ile dünyaca ünlü zincir restoranlar için üretim yapıyor, bağımlılık yaratan lezzetlere imzamızı atıyoruz. TAV Airport Hotel'de ise misafirlerimizi kendi evlerinde hissetmeleri için çalışıyoruz.
Çalışanlarımız, gülen yüzümüzdür. En kaliteli servisi sunabilmek için en iyilerle çalışmak gerekir! Çalışanlarımızın %70'i lise-üniversite mezunu ve her biri Turizm Otelcilik ve Yiyecek İçecek konularında eğitimli ve tecrübelidirler.
|
Kalite Politikamız
Sağlıklı ürün ve kaliteli servis ile müşterilerimizin memnuniyetinde fark yaratmak için dört ana faktörü temel alırız;
· Müşteri memnuniyetini hedef alan kalite yaklaşımını benimseriz
· Çalışanlarımızın sürekli eğitimlerine önem veririz
· Resmi gerekliliklere tam uyum sağlarız
· Sürekli gelişme ve iyileştirmeyi sağlarız
|
Gıda Güvenliği Politikamız
·
Tüm müşterilerimize güvenli gıdayı güvenli servisle sunarız. Yüksek hijyen
standartlarını sağlayarak, müşteri memnuniyetinde fark yaratırız.
·
Kurulan sistemin uygunluğunu, gelişmesini ve sürekliliğini sağlamak amacı
ile prosedür ve talimatları uygular, gıda güvenliğini düzenleyen yasal
düzenlemelere uygun üretim yaparak servis faaliyetlerimizi sürdürürüz.
·
Tüm personelimizin gıda güvenlik politikasından haberdar
ederek, paylarına düşen sorumlulukların bilincinde olmalarını sağlarız.
·
Bu politikanın uygulanabilmesi için personelimize gıda güvenliği ve ilgili
konularda yeterli eğitimleri veririz.
Belgelerimiz
Yiyecek ve içecek hizmetinde kalitenin lezzetli gıdalara olduğu kadar gıdanın hijyenik koşullarda hazırlanması ve servise sunulmasına da dayandığının bilincinde olarak, ilk günden itibaren bu konudaki çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Almış olduğumuz ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleri ile de hizmet kalitemizi güvence altına aldık.
Havalimanları Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği
10 Ocak 2000 tarihi itibariyle, İstanbul Atatürk Havalimanı Yeni Dış Hatlar
Terminali lezzet farkımız ile tanıştı! Tamamen yenilenen ve modern mimariyle
düzenlenen restoranlarımız yolcular için adeta bir lezzet durağına dönüştü.
BTA olarak, bugün 4 ülkede, toplam 9 havalimanında
hizmet vermekteyiz. Dünya lezzetlerini geleneksel Türk misafirperverliği ile
harmanlıyor, ödüllü lezzetler yaratıyoruz.
Bugün, 33.000 m2’lik bir alanda 12.500 oturma kapasiteli yeme-içme
birimleriyle gün içinde ortalama 37,000 kişiye hizmet sunuyoruz.
BTA olarak;
·
İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar terminalinde 60,
·
Ankara Esenboğa Havalimanı iç ve dış hatlar terminali'nde 30,
·
İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç ve dış hatlar terminalinde 26,
·
Alanya Gazipaşa Havaalanı’nda 2,
·
Tiflis Havalimanı'nda 8,
·
Batum Havalimanı'nda 2,
·
Tunus Monastir Habib Bourguiba Havalimanı'nda 4,
·
Tunus Enfidha Havalimanı'nda 10,
·
Üsküp “Alexander The Great” Havalimanı’nda 7
olmak üzere toplam 149 noktada misafirlerimizle buluşuyoruz.
Denizyolları Yiyecek ve
İçecek İşletmeciliği
Yılda 50 milyondan fazla yolcu
İDO ile seyahat ediyor. Şimdi milyonlar BTA lezzetiyle tanışıyor.
İskele, araba vapuru ve
feribotlardaki yiyecek-içecek alanlarının işletmesini devralmanın mutluluğunu
yaşıyoruz. İlk etapta 74 noktayı misafirlerimizin kullanımına açtık. 2013
itibariyle İDO’da işlettiğimiz lezzet noktalarının sayısını 82’ye çıkarmayı
hedefliyoruz. Bunu yaparken, tüm mekanları yenileyecek, yolcuların kendini
mutlu hissedeceği ortamlar yaratacağız.
Özel
konseptler... Enfes lezzetler... Ve yolculuğun yeni tadı artık BTA olacak
Unlu Mamül ve Pasta Üretimi
Dünyanın en ünlü zincir restoran ve kafeleri Türkiye'de Cakes&Bakes'e
güveniyor! Havuçlu kekler... Profiteroller... Cevizli ekmekler... Ve daha nice
lezzetler! Birçok ünlü zincire, unlu mümül tedarikçiliği yapan
Cakes&Bakes'te lezzetlerimiz bağımlılık yapıyor.4500 m2’lik lezzet
fabrikamızda, Türkiye’de faaliyet gösteren uluslararası restoran ve kafelerin
200 şubesi ve havalimanındaki diğer noktalar için ekmek, kek-pasta ürünleri,
sandviç ve salata üretiyoruz.Aylık 1 milyon birim üretim kapasitesine sahibiz.
Bu yıl Atatürk Havalimanı'nda kendi adımızla da hizmet vermeye başladık:
Cake&Bakes Cafe... Afiyetle bekleriz...
http://www.cakes-bakes.com/
http://www.cakes-bakes.com/
Otel İşletmeciliği
TAV AIRPORT HOTEL
TAV Airport Hotel evlerinden
uzakta olan misafirlerine sıcak bir ev konforu sağlıyor. Havalimanı otelleri
misafirlerine en hızlı ve en konforlu hizmeti sağlamak üzere tasarlanır.
Dünyanın belli başlı her havalimanında olduğu gibi İstanbul Atatürk Havalimanı
da yolcularının konforuna ve rahatlığına göre tasarlanmış seçkin bir otele
sahiptir.
Misafirlerine lüks konaklama
imkânları sağlayan TAV Airport Hotel, BTA tarafından işletilmektedir. Otel
hava ve kara olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Kara tarafında 82, hava
tarafında ise 46 odası bulunmaktadır. Yolcuların konforu ve rahatlığı göz
önünde bulundurularak, tüm odalar detaylı uçuş bilgi ekranı, müzik düzeni,
İnternet erişimi ve mini bar ile donatıldı.
BTA’nın limitsiz servis anlayışı
doğrultusunda, günlük konaklamaya ek olarak hava tarafı odalarda saatlik
konaklama imkânı da sağlanmaktadır. Atatürk Havalimanı’nda bulunan TAV Airport
Hotel, yolcuların taleplerine göre pratik ve aynı zamanda konforlu hizmeti ile
de fark yaratıyor.
TAV Airport Hotel, karşılama
alanının geniş olmasının sağladığı kolaylıkla, özel yemekleri ve toplantıları
da kapsayan tüm ihtiyaçları karşılamaktadır.
Detaylı bilgi ve rezervasyon için www.tavairporthotel.com
Tedarik ve Dağıtım Hizmetleri
BTA Tedarik ve Dağıtım Hizmetleri
BTA Tedarik Dağıtım ve Ticaret AŞ, ölçek ekonomisi uygulamasıyla, tüm BTA
grup şirketleri için yapılan alımlarda avantaj sağlayıp maliyetlerin
düşürülmesi, ürünlerin doğru planlanarak tam zamanında teslimatla hizmet
noktalarına ulaştırılması ve tüm grup şirketlerinde aynı kalitede ürünlerin
güvenilir kaynaklardan tedarik edilmesi amacıyla, 2014 yılının başında kuruldu.
BTA Tedarik Dağıtım ve Ticaret AŞ olarak, ülkemizin önde gelen ve yüksek
gıda güvenliği standartlarında ürün ve hizmet sağlayan üreticileri ile
yıllardır süren işbirliğini, stratejik ortaklıklarla sadece BTA grup şirketleri
için değil, HORECA kanalındaki diğer kurum ve kuruluşlara da bayilik ve dağıtım
faaliyetleri ile ulaştırıyoruz.
Tedarikçilerden Beklentilerimiz
Tedarikçilerin yüksek gıda güvenliği kriterlerine uyabilecek, BTA ile işbirliğinde istekli, kendisini sürekli geliştiren, müşteri odaklı, kalite-maliyet-teslimat konularında rekabetçi ve şirketimizin ihtiyaçlarına cevap verebilir nitelikte olması gerekir.
Kalite gıda güvenliği ve müşteri memnuniyeti şirketimiz için temel esastır. Hatalı ve kalitesiz ürünler şikayetlere, hatta geri çağırmalara yol açmaktadır. Bizim tedarikçilerimiz bu konuyu taviz verilemeyecek ana standard olarak görmelidirler.
Tedarikçilerin yüzde yüz gıda güvenliği hedefi çerçevesinde hatasız, uygun kalitede ayıpsız, sipariş edilen miktara uygun, eksiksiz, tam zamanında ve uygun fiyatla ürün tedarik etmesi, işin ifasının Satın Alma Genel Şartlarına uygun olarak gerçekleştirmesi gerekmektedir.
Havalimanında oluşan müşteri taleplerinde uçak yoğunluğuna paralel ani müşteri talepleri değişiminde tedarikçilerimizin esnek olması, hızla üretim ve teslimat ile ilgili değişikliklere olumlu cevap verebilmeleri gereklidir.
zeki.kara@bta.com.trKalite gıda güvenliği ve müşteri memnuniyeti şirketimiz için temel esastır. Hatalı ve kalitesiz ürünler şikayetlere, hatta geri çağırmalara yol açmaktadır. Bizim tedarikçilerimiz bu konuyu taviz verilemeyecek ana standard olarak görmelidirler.
Tedarikçilerin yüzde yüz gıda güvenliği hedefi çerçevesinde hatasız, uygun kalitede ayıpsız, sipariş edilen miktara uygun, eksiksiz, tam zamanında ve uygun fiyatla ürün tedarik etmesi, işin ifasının Satın Alma Genel Şartlarına uygun olarak gerçekleştirmesi gerekmektedir.
Havalimanında oluşan müşteri taleplerinde uçak yoğunluğuna paralel ani müşteri talepleri değişiminde tedarikçilerimizin esnek olması, hızla üretim ve teslimat ile ilgili değişikliklere olumlu cevap verebilmeleri gereklidir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder